Nejstupidnější komentáře k bosým nohám

02.07.2014 20:02

1) jo nejsou náhodou z Prahy?takovou pitomost může napadnout jedině pražáky..

2) Dávám tomu rok, maximálně 2 roky Pak přijdou na to, že kostra člověka dávno není uzpůsobená tůrám bez bot a že má čím dál víc takových lidí problémy s nohama nebo páteří..

3) Manažer přijel pod Sněžku vozidlem o obsahu 4l, sundal boty a šel bos k lanovce :D Lidi vymýšlí takové kraviny, místo aby ve městě zkusili sednout na kolo - to je přirozený dopravní prostředek, který vám zaručí zdraví a krásu a ještě ušetří město...

4) K tomu chytit nejrůznější infekce, plísně, parazity (vč. třeba tasemnice) a jako bonus si pořádně rozřezat chodidla a zanést si do nich všemožné svinstvo, aby se to, pokud možno, zanítilo.

jinak jsem nepochopil v čem tkví ten zázrak..mít rozřezaný nohy při túře přes kamení v českým krasu?díky nemám zájem

5) Ono někteří lidi jsou nepoučitelní a navíc tzv bez historické paměti a prostě si chtějí vyzkoušet omyly svých předchůdců.

Fajn je když to dělají dospělí - jenž z takových pak vyrostou tzv. magoři co zkazí život svým dětem.

6) To jo, bosý chodec umře na otravu krve po šlápnutí na rezavý drát se zdravýma kolenama...

7) Lidská blbost je krásná a jedinečná. Člověk je den z mála tvorů na této zemi co si myslí, že historická zkušenost neexistuje a neustale dokola opakuje chyby z dřívejška. Jak se říká blbost je věčná.

8) a pokud KCT investuje svoje penize do party bosonohu dukladne bych proveril jeho ucetnictvi popripade odvolal financni vedeni 

9) To máte pravdu, protože vám na ploskách ztvrdne kůže. Dky, nechtěla bych mít podrážky přímo na chodidlech.. 

10) přesně, o chodidla se snažím pečovat, děsí mě kdyby mi měla prasknout třeba kůže na patě, když vidím v jakém stavu mají paty nějaké vrstevnice, tak z nich mám husinu... a ještě chodit bosa! 

11) Organizované chození naboso je jedno z nejblbějších pózerství, co jsem tady v poslední době viděl. Ale až založíte nějakou skupinu, kde se bude propagovat chození "navostro" místo místo naboso, tak dejtě vědět. V tomhle vedru to může bejt zvlášť u holek o dost zajímavější než zasviněný nohy.

12) To, že pár lidí nemá na boty, je hned fenomén? 

13) Jak říkala bába..."lidi už roupama neví co by" 

14) Proc ne, brouzdat se ranni rosou ci se projit v pisku

15) . Ale jit na boso na turu? Jako ze misto vyhledu budu furt cucet pod nohy aby tam nebyl strep nebo nejaky spicaty kamen nebo vetvicka? Chapu,ze kuze casem zhrubne,ale neverim, ze obstoji proti takovym kamenum, ktere pri neopatrnem doslapu citim i ve Vibram podrazce. Ale proti gustu...

16) bosování" - wtf? Připomnělo látkování  Hele a to pak s těma špinavejma nohama lezete do spacáku? Jako nejsem nějakej extra estét, ale kromě již zmíněných nástrah typu střepy, ostrý šutry, zmije a spol. by mi na tom vadil i ten humus. Je něco jinýho lítat po louce a něco jinýho chodit bez bot v turisticky exponovanejch místech plnejch bordelu, vajglů atd.

17) A k čemu je to dobré?