Bez bot do OC? Na Arkádách jsou i bosí návštěvníci vítáni!

22.10.2016 07:32

Na našich webových stránkách www.bosaturistika.cz v rubrice ,,Kde bosí nenakoupíte" informujeme o obchodních centrech, kde ochranka vykázala návštěvníka jen proto, že byl bos. Nedávno do tohoto blacklistu patřilo i OC Arkády Pankrác, kvůli nepříjemným zkušennostem vás návštěvníků. 

Dne 5. 10. 2016 oslovil náš spolek technický manažer OC, pan Jiří Bubeník, který nás  informoval, že v OC Arkády Pankrác jsou vítáni i zákazníci bez bot! 

Po dohodě s panem Bubeníkem citujeme jeho vyjádření: 

,, Dobrý den, dostali jsme upozornění, že na vašich stránkách je naše centrum uvedeno jako centrum, kam vás nepustí bez obutí. Rádi bychom vás informovali, že jsou u nás zákazníci vítáni i bez bot J.  Nemůžeme ale tento přístup přikázat našim nájemcům, kteří mají právo na svůj vlastní názor. Pokud budete mít negativní zkušenost při návštěvě našeho centra, rádi bychom se o tom dozvěděli.

Hezký den

Jiří Bubeník (Mr)

Technical Manager

Arkády Pankrác,  Management centra,  Na Pankráci 86, CZ 140 00 Praha 4, Phone: +420 225 111 116,  www.arkady-pankrac.czwww.ece.com"

Manažer OC, pan Bubeník dále dodal: 

,,Pokud dojde k problému s ostrahou, jen proto, že je zákazník bosý, budeme rádi, když se o tom dozvíme co nejdříve, ideálně okamžitě, buď na infostánku, nebo na vedení centra."

 

Spolek Bosá turistika děkuje panu Bubeníkovi za přátelský postoj OC Arkády k bosým návštěvníkům a přeje OC hodně spokojených zákazníků. 

 

A co dělat když se v  některém OC dostanete do konfliktu s ochrankou? 

Této problematice jsme se věnovali v rubrice Právní servis.

  • Zda na to má ochranka právo a jak se účině bránit se dozvíte zde
  • Náš právní názor podporuje i stanovisko Policejního prezidia ČR zde
Máte-li špatnou zkušennost s ochrankou a nebo přístupem OC k návštěvníkům, napište nám: bosaturistika@email.cz